FAQ

Dacă ai nelămuriri în ceea ce privește concursul, găsești mai jos răspunsuri la cele mai frecvente întrebări. În cazul în care întrebarea ta nu se află aici, contactează-ne, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

  1. De ce să particip la Concursul Profesional Tudor Tănăsescu?

Dacă eşti pasionat de una dintre disciplinele concursului, nu ai nimic de pierdut, mai ales că nu există taxă de participare, iar obţinerea unui premiu la acest concurs s-a dovedit de-a lungul timpului a fi un atu important în CV-ul absolventui de electronică sau automatică.

  1. Când şi unde va avea loc Concursul Tudor Tănăsescu?

Faza naţională a concursului Tudor Tănăsescu va avea loc în perioada 22 martie – 24 martie 2018 la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, Bucureşti.

  1. Cine organizează concursul Tudor Tănăsescu?

Faza naţională a concursului este organizată de Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Bucureşti în parteneriat cu Liga Studenţilor Electronişti.

  1. Cazarea îmi este asigurată pe parcursul desfăşurării concursului?

Pentru studenţii din afara municipiului Bucureşti, cât şi pentru profesorii însoţitori, cazarea va fi asigurată în unul dintre căminele studenţeşti, aparţinând Universităţii Politehnica Bucureşti.

  1. Mă pot înscrie la ambele discipline de concurs?

Din păcate, nu, deoarece atât probele teoretice, cât şi probele practice la cele două discipline de concurs se desfăşoară simultan.

  1. Dacă mă razgândesc după ce am completat formularul de înscriere că aş vrea să particip la celalaltă disciplină trebuie să completez din nou formularul?

Nu, nu este nevoie. Contactează-ne şi menţionează faptul că vrei să schimbi disciplina de concurs.

  1. Când aflu rezultatul fiecărei probe?

Rezultatele probei teoretice le vei afla la finalul primei zile de concurs, iar rezultatele la proba practică le vei afla imediat ce aceasta se încheie.

  1. Cine se califică la proba practică?

La proba practică se califică studenţii care obţin primele zece punctaje, celelalte lucrări rămânând sigilate.

  1. Când va avea loc premierea?

Premierea va avea loc la finalul ultimei zile de concurs, probabil seara, când se vor termina de corectat toate lucrările şi se va face departajarea.

  1. În cazul în care ştiu că nu m-am descurcat şi nu am şansă la premiu, mai are rost să vin la premiere?

Bineînţeles. Se vor acorda diplome de participare tuturor concurenţilor, iar această diplomă poate fi ataşată CV-ului tău.