Sponsori

În mod evident, realizarea concursului nu ar fi fost posibilă fără sprijinul sponsorilor noștri:

Infineon Technologies România SCS este un membru al grupului Infineon Technologies, ce se ocupă cu dezvoltarea de produse pe bază de semiconductoare în domeniile de securitate auto, industriale și de date. Centrul de cercetare și dezvoltare din București dezvoltă semiconductori analogici și funcții digitale (putere semnale mixte), senzori integrați cu tehnologie fără fir și de control pentru aplicații auto / industriale, precum și controlere de securitate pentru cartele cu cip și alte produse de securitate.

Microchip Technology Inc este un important furnizor de microcontrolere și semiconductoare, oferind dezvoltarea de produse cu risc scăzut, un cost total mai mic și timp de producție mai rapid pentru mii de diverse aplicații ale clienților din întreaga lume.

Miele este o companie producătoare de aparate electrocasnice domestice și comerciale, cu sediul central in Gütersloh, Germania . În Germania este unul din producătorii de profil proeminenți și este bine reprezentată în Europa și în lume. Produsele Miele se încadrează în segmentul premium pe piața electrocasnicelor.

System PLUS este unul dintre principalii parteneri în România ai HP și Dell, fiind specializați în dezvoltarea de proiecte informatice complexe, la cheie, realizate pe platforme Microsoft sau Unix.

ON Semiconductor  este o companie ce furnizează semiconductori, oferind un portofoliu complet de conectivitate mai eficientă a energiei, de detectare, putere, dispozitive de management, analogice, logice, sincronizate, discrete și personalizate.

HeidelbergCement este unul dintre grupurile lider pe piața materialelor de construcție, activitățile sale de bază fiind producția și distribuția cimentului și agregatelor, două materii prime esențiale la fabricarea betonului. De asemenea, HeidelbergCement România susţine şi încurajează programele de dezvoltare a tinerilor, organizând în fiecare an stagii de internship pentru studenți și masteranzi.

Multumiri speciale